λογότυπο gruppo di rossi

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ESPRESSO BRISTOT

 

 λογότυπο Bristot

 

Ο Domenico Bristot ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας που μέχρι σήμερα φέρει το όνομά του. Η σκληρή δουλειά, η δεξιοτεχνία, η τύχη, και η διαίσθησή του ήταν τα συστατικά της επιτυχίας του, όπως και για πολλούς της εποχής του. Όταν ήταν ακόμη νέος, ο Domenico μετακόμισε στη Βιέννη, μια από τις πρωτεύουσες της «Χρυσής Εποχής», γεμάτη από φιλοσόφους, συγγραφείς, επιστήμονες, και επιχειρηματίες. Εκεί έκανε κάποιες σημαντικές γνωριμίες. Μεταξύ αυτών, ήταν μια γνωριμία αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον του: συνάντησε έναν γνώστη καφέ ο οποίος τον εισήγαγε σε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο.

 

Αφότου γύρισε στην Ιταλία το 1919, ίδρυσε το δικό του εργοστάσιο, όπου  μπορούσαν να εφαρμοστούν όλες οι ιδιαίτερες τεχνικές που έμαθε στη Βιέννη.

Χρόνια αργότερα, χάρη στους πειραματισμούς και τις μελέτες του, μπόρεσε να φτάσει τελικά στο αποτέλεσμα που αποσκοπούσε: να δημιουργήσει έναν καφέ με έντονο άρωμα, γλυκιά γεύση, με αίσθηση φρούτων, σίγουρα διαφορετικό από ό,τι ήταν διαθέσιμο εκείνη την εποχή.

 

Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας του Bristot: το ιδιαίτερο καβούρδισμα και  η ακρίβεια στην έρευνα των καλύτερων προελεύσεων, μαζί με το πάθος για την τελειότητα. Όλα αυτά συνδυάστηκαν για έναν espresso με μοναδική αίσθηση.

 

 

espresso Bristot από το 1919

Our website is protected by DMC Firewall!