λογότυπο gruppo di rossi

λογότυπο dilmah

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ DILMAH

 

Ο ιδρυτής της Dilmah, ο Merrill Ι. Fernando, εξέφρασε τη δέσμευσή του για το τσάι, όταν το 1950 αφιέρωσε τη ζωή του στο τσάι. Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, ενώθηκε με τους δύο γιους του, Dilhan και Malik (από τα ονόματα των οποίων το ονόμασε Dilmah), που μοιράζονται το πάθος του. Σήμερα, σχεδόν εξήντα χρόνια μετά, ο Merrill και οι γιοι του – η οικογένεια Fernando – έχουν αποκτήσει την τεχνογνωσία για την καλλιέργεια του τσαγιού έτσι ώστε να προσφέρουν στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μόνο το καλύτερο. Η αγάπη τους για το τσάι μεταφέρθηκε σαφώς και στις νέες γενιές, τους γιους και τις κόρες των Dilhan και Malik που «μαθαίνουν» το τσάι, για να αναλάβουν την ευθύνη που ορίζει η διαθήκη του Merrill, ο οποίος από τη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα έχει αφιερώσει τη ζωή του για να φέρει πίσω το ποιοτικό τσάι με ηθικές αξίες.

Η οικογένεια Fernando έχτισε τις επιχειρήσεις της γύρω από την αγάπη της για το τσάι. Η Dilmah σήμερα είναι η μόνη καθετοποιημένη εταιρεία τσαγιού με ιδιωτικούς κήπους – μερικά από τα καλύτερα εδάφη της Κεϋλάνης – και εγκαταστάσεις συσκευασίας τσαγιού αλλά και επενδύσεις σε κάθε τομέα του κλάδου. Όπως λέει ο Merrill συχνά, «η οικογένειά μου ενδιαφέρεται για το τσάι σας, από τη γέννηση και τη δημιουργία των φύλλων τσαγιού μέχρι και τη στιγμή που θα μπει στο φλυτζάνι σας.”

Κάθε συσκευασία που φέρει το σήμα Dilmah αποτελεί προσωπική εγγύηση ποιότητας του Merrill και αντανακλά την ειλικρινή, πολυεπίπεδη δέσμευσή του προς το τσάι του.

Από τη στιγμή που συνέλαβε το όνειρό του μέχρι σήμερα, ο Merrill προσφέρει στους καταναλωτές του το καλύτερο τσάι της Κεϋλάνης, συσκευασμένο και σταλμένο απευθείας από την παραγωγή, αντίθετα από πολλές μεγάλες εμπορικές φίρμες οι οποίες, καθοδηγούμενες από την αδιάκοπη επιθυμία τους να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη και να αποσβέσουν τις επενδύσεις τους, μειώνουν το κόστος, μειώνοντας παράλληλα και την ποιότητα.

 

 

      καλλιέργειες τσαγιού της dilmah τσάι dilmah  καλλιέργειες τσαγιού της dilmah 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd