λογότυπο gruppo di rossi

PROCAFFE S.p.A.

 

Η Procaffe αποτελεί μια από τις ηγετικές εταιρείες επεξεργασίας καφέ espresso στην Ιταλία. Η δύναμή της είναι το χαρτοφυλάκιο της μάρκας της, ένας συνδυασμός ιστορικών εταιρειών από το 1919 όπου ιδρύθηκε ο Caffè Bristot έως την πιο πρόσφατη Koffee & Koffee. Λειτουργεί σε περισσότερες από 40 χώρες προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων καφέ που κυμαίνονται από κόκκους καφέ γκουρμέ, καφέ αλεσμένου και καφέ σε φακελάκια premium (σύστημα ESE), μέχρι μείγματα αυτόματης πώλησης και υγρό εκχύλισμα καφέ.

Η εταιρεία Procaffe S.p.A. έχει τις ρίζες της πίσω στο 1919, με την επιχείρηση καβουρδίσματος του καφέ Bristot που βρίσκεται στο Belluno, στο βουνό Dolomite της Ιταλίας. Το όνομα άλλαξε σε Procaffè S.p.A. το 1990, μετά την εξαγορά των εταιρειών Caffè Deorsola (έτος ίδρυσης 1920 στο Τορίνο) και Caffè Breda (έτος ίδρυσης 1921 στην Padova).

Σήμερα ιδιοκτήτης είναι ο διεθνής όμιλος τροφίμων WEDL & Hofmann GmbH, ο οποίος παρέχει στην εταιρεία μια στέρεα οικονομική και επαγγελματική δομή. Με καλά ανεπτυγμένα συστήματα, έμπειρο προσωπικό και ασφαλείς διαδικασίες στους ελέγχους ποιότητας, η εταιρεία επικεντρώνεται στη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, για την κάλυψη των αναγκών του καφέ στους καταναλωτές της σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

η έδρα της Procaffe S.p.A.

η έδρα της εταιρείας 

 

 

η παλιά επιχείρηση καβουρδίσματος της Bristot η παλιά επιχείρηση καβουρδίσματος της Bristot

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!